Kertkarbantartás

Hajszolt és rohanó világunkban egyre többen éreznek késztetést, hogy a kertjüket a természet igazi kis darabkájának teremtsék meg. Lépésnyiről szeretnénk élvezni az évszakok változásának szépségét, felszabadultan játszani a lurkókkal, otthont adni vidáman daloló madaraknak, vagy csak csodás csendben és üdítő környezetben megpihenni. Ettől válik a kert az otthonunk részévé, melyet tudatosan kiépítve élvezhetünk igazán és sokáig.


Kertkarbantartás Debrecenben

Ha már egyszer gondos tervezéssel és munkával, no meg sok-sok szeretettel megépítettük a kertünket, megfelelően gondoskodnunk is kell róla, hogy egészséges és szép maradjon. Aki a kertápolás feladatát elhanyagolja alig néhány hónap alatt lepusztult látványtól rémüldözhet.
Megfelelő kezek között azonban a kertápolás egyszerű, amivel sok időt, energiát és pénzt spórolhatunk meg. Szakértő csapatommal nem csak a rendszeres fűnyírásban segítünk, de a metszés és permetezés munkálataiban, az öntözőrendszer tavaszi beüzemelésében vagy épp téliesítésében és kitisztításában, a gyomlálásban és műtrágyázásban is, azaz komplex kertkarbantartást végzünk.

A kertkarbantartást és kertápolást néhány apró, megfontolt lépéssel jelentősen megkönnyíthetjük. Például:

  • ha a terepszinteket jól állítjuk be (fű-járda), akkor könnyebb lesz a fűnyírás
  • ha a növényágyásokat fenyőkéreggel (mulcs) szórjuk fel, kevesebbet kell gyomlálnunk
  • ha a gyepfelület és az ágyások közé szegély kerül a fű nem nő be a növények közé
  • a kertápolás alapja azonban a locsolás, melyet ajánlatos automata öntözőrendszerrel biztosítani, mely nyaraláskor sem feledkezik meg a növények szomjának oltásáról!
Kertkarbantartás Debrecenben

Mert gondolj bele, ha a pázsitod minden földi jót megkap, kellő mennyiségű vizet, napsütést, megfelelő tápozást, úgy fog nőni, akár a gomba. Legalábbis olyan gyorsan. Akkor aztán kapaszkodhatsz a fűnyíródba, hetente kétszer is.

Ebben hogyan tudok Neked segíteni? Egyrészt a kertkarbantartásban van 10 éves rutinom Debrecenben és környékén, és imádom amit csinálok! Meg aztán könnyű nekem, mert nagy teljesítményű ipari gépekkel dolgozom és azzal megy a munka. Ennek örülni fogsz, mert nem fogok egész nap a kertedben időzni.

Amennyiben kertkarbantartásra van szükséged Debrecenben vagy környékén, hívj bizalommal!