Pályázat

Pályázó neve: Műfű Dekor Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Vállalkozásfejlesztés a Műfű Dekor Korlátolt Felelősségű Társaságnál
Szerződés száma: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-02853
Támogatás összege (Ft): 8 145 203
Összköltség (Ft): 11 636 005

A Műfű Dekor Korlátolt Felelősségű Társaság 8 millió Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert eszközparkjának fejlesztésére, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül meghirdetett GINOP PLUSZ-1.2.2-22 kódszámú felhíváson. Jelen projekt hozzzájárult a Kft. gyorsuló technológiai, gazdasági és társadalmi változásokhoz való alkalmazkodóképességének fejlesztéséhez.

A pályázat keretében a tervezetteknek megfelelően beszerzésre került egy db GIANT SK252D minirakodó 4 az 1-ben kanállal, raklapvillával, minidömperrel kiegészítve és egy db GF-800 Árokásó, melyekkel jelenlegi tevékenységéhez kapcsolódóan hatékonyabb munkavégzés várható.

A projekt a pályázó technológiai korszerűsítését és egyben kapacitásainak növelését segítette elő, melyet új korszerű és modern eszközök beszerzésével tudott megvalósítani. Az új gépek beszerzésével a cég Hajdúsámsonban található telephelye került fejlesztésre.

A fejlesztés teljes mértékben illeszkedik a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz (GINOP PLUSZ) gazdaságfejlesztési prioritásaihoz, melynek egyik fő célkitűzése a hazai kis- és középvállalkozások növekedésének és versenyképességének előmozdítása.

A projekt fizikai befejezése 2022. 11. 14.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósult meg.

További információ kérhető:
Hegyes József, ügyvezető
hozsi75@gmail.com